Monday, December 19, 2011

dah ade orang gilakan?

Assalamualaikum..
HAHA actually entry kali ni lain tajuk nye..
tp cume ade tajuk je tadi..tak tau nak mengarut ape..

baru kejap, aku post lagu akim-inilah cinta.. and the details is "ini mood aku sekarang"

suddenly my cousin comment kat link tu.. and her comment sound like
"Tadi nyae story pasal inaz , kantoi dah adaaaaa :) haha " 
alamak, ape lah yg nyai dah cerita ni!! takot2..

ok, aku bg tgk conversation ktrg lah eh, sng..

aku :  nyai story ape weyh.. atoyai.. susa ni.. cite ape cite ape??
 ‎*time bace ni hati dupdap dupdap*
 NYAI!!!! hoe dare you..

cousin (elin) : Dia kata inaz dah ada orang gila kan , tu je , hahaha takut hang .

aku :  hahahahaha NYAI!! siap la, tak mo hantar balik kampong nnt, hahhahah

elin : hahaha , tuh lahhh , ambik hanggg , kantoi disitu :) cewahh hati dah berbunga sekarang ni.

aku :  my mouth make a BIG smile dgn sendirinye.. x sangke nyai ckp.. x baik tol.. hhaha cite kat ayin sorang ke?

ok, sampai sini.. conversatioin seterusnya tak yah la, tak de kene mengena pon..

;( malu lah saye...

aku cerita kat nyai sebab aku rapat ngan nyai, and she's is the only one i can trust and story bout this

beside my sis..

but now? its in my cousin knowledge.. tapi tak pe lah, dah tak kesah..
cite betol kan.. but nyai please, dont make it as your chat topic with others..

i trust you, my beloved grandmother.!! *entry tak marah tapi malu..huhu *

4 comments:

balqis said...

wakakaka. hamek hang. ;)


secreto de amor.

Nur Zalfa Afra said...

haha.. nak gelak an tite pulok.. haha
rahsia cinta? hahaha

balqis said...

haha. naseb baik ah pasal I tak terselit sama ;)

Nur Zalfa Afra said...

haha..