Thursday, August 25, 2011

kem kepimpinan islam peringkat kebangsaan

assalamualaikum..


KEM KEPIMPINAN ISLAM PERINGKAT KEBANGSAAN. BERTEMPAT DI ... (bla3)
NAMA PESERTA : SHAHINAAZ BINTI NAJMI

Pelajar tuan telah terpilih untuk menyertai (bla3)

ok, ini sebahagian daripada isi surat jemputan Nadwah@ kem kepimpinan islam
alhamdulillah, punya lama aku tunggu, akhirnya dapat juga surat nadwah nye,
ok, klau korang nk kata aku gedik, benda ni pon nk tulis kat blog..what the?
nk ckap aku riak? menunjuk?
ah tak kesah lah..semua tu aku tepis dulu ketepi buat masa sekarang.
yang pasti aku nk cerita yang this is the first time aku wakil wilayah..
harap2 dapat jumpa kawan kat sekolah lama ke, ape ke..

ok, nak kasi tau sikit, tempatnya, kat

Kem PLKN Seri Perkasa, Batu 8 1/2 Jalan Matin, 71700 Seremban, Negeri Sembilan
tarikhnya 6 - 9 september..

ok, ade sape2 yang pergi tak? mana tahu dari sekolah lain ke, ade pergi, boleh kita jumpa kat sana...

SELAMAT HARI RAYA, ni last pegang lappy, maghrib karang dah balik kampung, x de masa dah nak update entry..
happy merdeka raya, wasalam..

1 comment:

Nur Zalfa Afra said...

dalam entry ni, empat kali aku sebut " OK " haha kelakar lak