Sunday, August 14, 2011

dapat USB baru vs ganti yg lama!!

Assalamualaikum..

aku nak cakap yang...
aku dah dapat USB cable baru!! perasan tak entry aku dah lama tak ada gambar? kenapa? sebab USB cable aku rosak lah,
tapi USB cable tu bukan lah aku punye sorang, pakai lah sesama, phone aku dengan mak aku sama, so boleh share, tak tau lah abah boleh guna sekali ke tak..
tapi kok iye pon, abah bukan nya ada gambar yang nak di transfer kat lappy ni..

mulai hari ni, kalau aku rajin, entry2 aku, insyaallah akan disertakan bersama beberapa keping gambar,
kalau kita bercerita face to face, kene guna body language , supaya orang yang bercakap dengan kita tu, lebih senang faham..

dah tu, kalau kat dalam blog ni, cam mana pulak nak guna body language kan? cara terbaik, nak bagi lagi seronok and senang paham, senang imagine, kene lah ade gambar..!!


ini gambar bunga masa aku pergi floria
kat putrajaya
tarikhnya aku tak ingat..

lawa kan?
tpi bukan DSLR la..

cantik tak? cantik tak?


pastu balik, punya lah jam, sebab masa tu
yang masa lawan bola tu..
Ya allah, tuhan saja yang tahu,
tersekat macam jek aku nak balik seremban ke,
johor ke,
padahal nak balik rumah aku kat bukit jalil
JE!
berejam berabat kitorang berato'
baru dapat sampai rumah sendiri..

keh, wasalam..



2 comments: