Sunday, March 13, 2011

rase nak buat entry laa..

hihi ade pulak macam tuh kan,,
rase cam nak buat entry,,klu x de mood,, x yah lah buat kan??hahha


er..nak cite ape niyh?
pasal facebook boleh? hihi
k ar,, ade sorang manusia ni kan,, geram nye,, tak reti2 nak approve aku punye request,, aku bukan suruh die add aku pon,,
nak kene cari aku lagi kan... aku dah add die,
tinggal lagi nk tunggu die approve jer,, apesal erk? susah sangat ker??


ok,, cam  tah pape je kan,,entry ni,, but,, like what the usual, blog is for the owner,, so let them / me post what we want..hahah


bagi tak nak bosan,,aku sertakan lah sikit,, gambar2 kami pergi melancong ke..


naik kuda,, takut gak ni,,

tgk muke ni,,dah mcm ape je,, 
tp ni kira ok lagi,,
msih blm tkut,sbb bru start jln
k,, ni dah tahap melampau,, nak senyum sbenar nye,
tp jadi cam ni plk,,
syum + tkut..haha
rase cam nak tumbang,,time ni
ha,, ni kuda kakak aku,,
yg bju merah tuh, boyfriend die,
bkn boyfriend kkk aku tau,,
boyfriend kuda tuh,,
sbb dah lme sgt idup ngn kuda,
mereka memutuskan ntk
couple,
ok,, come,,
td dh cite aq ngan kkk,
now my brother,,
die suke,naik kuda,, x tau tkut langsung,,
but,,die paling best ar,,kitrg leh naik kuda jer,,
die blh naik..
naik ni,,
kete ni skli,
bestnye,,nak gk,,
*klu x pecah ,,kete tu aku naik,
blh la,...haha
sbelum kuda dan kereta, die dah naik basikal,,
tp yg baring punye,,
jap tgk ade tak gmbr

ala x de la,,

mesti tempting kan,, 
kat mane lah yg aku cite ni,,
macam best je,,
kat!!!
PD..
PORT DICKSON!
pantai telok kemang,,
mungkin ade yg tau,aku pegi mane ni,,
but tak salah kan,,aku nk tulis gak kat sini,,
hahha
just nak ckp heppy,kat sini,,
spend time for parent and siblings..
just US..,
no others allowed ..haha







4 comments:

AkieZecky said...

best dapat naik kuda..

nur zalfa afra said...

btl2,, tp tkut gak ar..tkut tumbang...kahkahkah

Aqeela LaEn :3 said...

ish , mukanya berkerut . takut er ?

nur zalfa afra said...

hahaha takut,, try ar naik kuda,, best gak,, takut sikit jer..