Tuesday, February 22, 2011

haha yang aku padam sebelah kiri tu,, yg x patut dilihat..
kahkahakah

ni skateboard abah bagi...

ada lagi niyh pic nye,,
best ar,, tapi x biasa sbb kecik

ha,, roda ni sbenar nye x de,,
abah letak roda skate kecik


aku pandai buat skill niyh,, tapi segan nak tunjuk
mintak adik gayakan lah..


korang tahu tak bape aku kene pay die untuk buat macam niyh,,
10 hengget tau,,
ish bukan nmpak muka pun
seb baik adik aku dah lupe,
so gambar
free of charge
kahkahakah.. tu je ar nak story 




2 comments:

adan said...

tuan blog ni pandai men skate ker?

nur zalfa afra said...

pandai gak ar,, tapi buat yang "casper" je, tu pon yang simple...

stakat nak sorong2 boleh la,,hihi