Wednesday, February 23, 2011

lelaki...lelaki...lelaki

lelaki...lelaki...lelaki...

Ikut kan hati, nak sngat inaaz tulis, pasal lelaku tu, lelaki ini,,
dan mahu aje hati ni, kutok sang "lelaki"
tapi bukan bermakna inaaz bukan "lelaki," ikut suka hati aje nak kutok2 lelaki
terutama sekali bila sebut pasal "curang" "cari pompuan lain"( eceh ckp mcm pro pulak)

 kucing ni, tak yah pikir pun pasal "lelaki"

untuk pengetahuan, ini untuk bercantas pandangan lelaki, cakap pompuan nye perangai,
meh kita korek, ape pulak perangai lelaki

setelah membuat beberapa research di google dan sekutu dgn nya,
inaaz dapat lah beberapa info
yang mengatakan bahawa
lelaki tak suka kene kongkong : "begitu juga pompuan"
lelaki cari lain sbb pompuan yg mula dulu

dan beberapa lagi la,ssh nk tulis sini

, setiap article yg inaaz bace, tentang "lelaki yang curang" "lelaki tinggalkan aweex"
"lelaki itu lelaki ini" sekalipun tajuk nya, negative tentang lelaki, tapi bila baca sampai habis,
tak boleh nak nafi,
ada je "kalau perempuan tidak mulakan, lelaki tak kan cari len"
"kalau pompuan tak cari lain, lelaki tak kan minx clash"

jadi, encik http://www.adan-akudandiriku.blogspot.com/ , dngn rasa tergaru2 kepala nya, sya OK je lah ngan post latest en. tu,, x mo petikaikan dah..kahkahkahkah..

2 comments:

adan said...

terima kasih.. syukran.. ternanti-nanti juga post cik adik ni..alhamdulillah.. jangan marah saya tau...

nur zalfa afra said...

hahahaha
sama2..hahaa
tenanti2? hahaha
tak marah pon,,
memang sume article pun ckp pompuan slh...

:( cedey je