Sunday, November 21, 2010

22/11/2010

erm..
bosan.. tinggal sorang2..
eh silap,, tinggal ngan aqib.. adik syg aku
erm.. eh rindu pulk aku kat korang sume... lagi2 bdak2 form 3.. bile nak skolah balik niyh!!


tapii kalau dh skolah nnty mesti ade yg dah bla kann.. 
ckgu2 pon ramai yg pindah.. tak best lahh smkbj nnty.. 
farieza..anis hamizah..syafieka..nur khairina.. spe lagi yg nak pindah?? 

nazihah pulak next year dah tak jd librarian.. ish korang niy nak biar an ak sorg2 jer tlg cikgu..
???
sampai  aty korang ann..
ak dpt imagine,, next year confirm aku dah tak active sgt kat library.. blh jdi aku pon nak quit .. 
tp aku NAK sijil sebagai librarian..hahaha

2 comments:

Anis Hamizah said...

Jgnla quit syg oi..sape nk jagekan ckgu aida utk aq nnti..bkan aq pegi slame nye pun..

nur zalfa afra said...

hehe.. nnty lepas dari form 5,, ko balik sini balik ea,, tabur bakti kat smkbj,, moge2.. smkbj memerlukan seorang ''pensyarah'' untuk ajar student kat sini,,