Saturday, November 20, 2010

ramlee awang murshid.. bagaikan puteri

Haryani dan Laksamana Sunan.. salain jatuh cinta. pertemuan kedua insan ini dalam satu dimensi di luar batas jangkauan manusia, malah sukar diterima logik akal. Mereka dari zaman yang berbeza.
Haryani terperangkap dalam perkelahian antara kebaikan dan kebatilan manusia. perjalanan yang panjang penuh ranjau dan cabaran membuat kan Haryani dan Saifuddin mendiamkan sahaja cinta yang terpendam


Dani.. pertama kali melihat Haryani yang terlantar koma di hospital,, telah jatuh hati.. Dia berusaha membawa Haryani kembali semula ke abad 21.


Antara dua lelaki, Haryani terpaksa membuat pilihan.. sama ada terus tinggal bersama Saifuddin di penghujung kurun ke 15,, atau puang ke pangkuan keluarga nya pada abad ke 21. tiada 2 kehidupan pada zaman yang berlainan.. salah satu nya harus mati...




bagaikan puteri.. karya RAMLEE AWANG MURSHID .. 
cerita yang sangat seronok,,best giler... bukan nak promote,, tapi seyes,, bace buku niyh,, bleh buat aku satu hari tak on  facebook.. ia 1 pencapaian yang membanggakan.. haha

5 comments:

novembertwelth said...

comel lah ngah, angah pnye blog cm nih..

nur zalfa afra said...

eh biase,, angah mmg comeYL

nur zalfa afra said...

adoi mmg best giler cite die,, tp ending cam sengal

Anis Hamizah said...

promosi nmpak!

nur zalfa afra said...

haha.. klu bukan aku yg promote,, bku die x laku tau,,, hehe