Friday, May 20, 2011

Nadwah kamie di the woods resort..

assalamualaikum
harap teman blogger sume sihat lah ye,
(18mei-20mei),2011
mungkin inilah tarikh keramat, yg telah ditetapkan oleh pihak JPNWP, ntk buat satu nadwah kempimpinan,
berteraskan islam
Mama hantar shahin kat sklh,sampai sklh tnggu ustazah,,shahin tumpang ustazah,pergi JPNWP
sampai di jpwp lebih kurang kol 8.00 la
sampai je, daftar,and wait...hehe
org pertama aku kenal kat tempat pendaftaran..
Amirah..tp shahin tak gerak ngan die,sbb x same kumpulan
9:30, gerak dari jpwp ker Hulu Yam!!
sampai jer kat tapak kem, the woods resort , kami berkumpul dan kemudian minum pagi,lepas sume dah kenyang, kitorang pon masuk dewan.

pembuka majlis untk 3 hari dua malam ini adalah "salam ukhwah" org kate, tak kenal maka takruf, maka ini lah,kami nak berkenalan,,
dapat kwan baru,pling bes tuh
ni nama ahli yg ade dlm kumpulan shahin, : Alyaa' ,Nabila, aliza, soleha, rosmiza dan anis.
kami kekal utuh, atas nama Haji Ahmad Badawi, walaupun seorang daripada kumpulan kami, selain yg ada nama2 diatas ni,dah balik,tu yg tinggal tujuh je, patut nye 8,
happy giler pegi nadwah ni,
"korang memang  best ar," thanks for the cooperate that i got...everyone make mistake, lupekan aje yg kite bangun lambat tu ok,, tapi ingat,jgn ulang lg..hehe

masa pemilihan penghuluwati, shahin ingat tak dapat lah kan, sbb ade calon lain yg shahin fikir lg bagus,
lagipon shahin pegi jd calon tu pon,sbb gantikan kawan,die tetibe x nak jd calon plk,
kate org,, kite  kene try ,jgn ngalah sblm berjuang, dose besar tinggalkan medan peperangan, tp ni bkn medan perang,hehe
mule2 calon lain tu dah nak menang sbenr nye, tp lepas tu Putera nadwah ramai yg mintak ustaz ulang balik, pastu angkat tgn ramai2 time nama shahin disebut, mcm saje nk kene kan shahin kan? tape, i'll do my best
FINE!! jgn stare aku la..
girls bagus lah,senang keje aku

OK,shahin dah nk dekat 2 muke surat buku 555,tp tak cite lgaktiviti kan, kami ada Kembara Alam,ade yg sempot tau, mne x nye, jauh tuuu..
patu ceramah, dari..ustazah rohaida,(ni waktu mlm)
ade banyak lagi aktiviti,tp mls nk tulis sume, karang sangkut blog shahin ni haa
last skali, shahin nak say thank you,, kpd yg undi shahin jdi penghulu wati, terima kasih atas kepercayaan, ustaz,ustazah,friends ...
mintak sorry lah, kat org yg x puas hati ke,ape ke,aku bebel sgt ke,
wasalam...

eh oooppss.. jap2, mase kembara alam tu kan, aku ingt aku TERKECUALI dari kene pacat, skali kene jugak.. haish2...
*sekian...
assalamualaikum

No comments: