Sunday, April 3, 2011

kem kepimpinan

Terima kasih kpd semua guru2 yg terlibat yg sanggup tido sini, teman pelajar. hehe.. pn pengetua, pn hoo, YDP PIBG, N.YDP PIBG, yg mulia,raja faridah , selaku penolong kanan koko,
dah macam nak bg ucapan depan pelajar pulak kan?? hee
eh kejap, thankss jugak kat abang2 and adik chomels,yg dah bersusah payah tlg jage pelajar mse wall climbing.
juga,, para faci,, kkk,abg, sir, madam..


post ni nak cerita time KEM kepimpinan, bersama lifeacademic, di kem d'semungkis,Hulu Langat,hong kong
yg pertama-tamanya, nk bg tau sini,sejak dari cikgu ckp ade kem kepimpinan , sampailah hari sabtu, dlm bas,dan seterusnya bila dah masuk dewan, perasaan bercampur baur BAWANG,kicap,dan ikan bilis.sesungguhnya pengakuan disini , aku mmg gile2 x nk pegi kem, sbb "KEM" tu,, bg aku "Kami mEsti Merana". masuk je dewan,mke monyok and x de hati langsung nak join kem, ble start lagu gemuruh, dlm hati pun gemuruh,hujan nak turun dah, dari awan bulat berkaca mata, seyes na balik, tp ckgu pesan dri sekolah,sbelum pegi,ikhlaskan hati *but i can't!!..Anyway , after that, sampai je mse dah ade aktiviti bagai,yea!! yea!!..I can flow with them, x rase x suke, dah, and sometimes make me smile and laugh also,
opps, NO EGO AND HYPOCRITE pleaassee girl ..*my heart said
then then then .. I can accept and will give cooperation , with the speaker ,member in our group , and all the facilitator, thats my promise . but no!! to "makan garlic"
bile dorang suruh makn bwg putih,mke dah mcm taik, geram.. but ni KEM, bkn cri kami, kami cari mereka ,ntk di suruh ape jer..


ACTIVITY
takk tahu nak pilih activity mne yg best, sbb sme pun best , ohh yaa!! the misi mesin , ha tu best yg lain pun best. ade yg sampai kne angkat-angkat org sume, ohh Allah, yg maha besar, kat sini hamba mu yg diberi nama Shahinaaz, dah bantah ckp faci die, tk nak angkat org, dgn alasan HARAM..ye ke?? sentuh.. *let me check back with my senior and bijak pandai,wether my alasan is acceptable or argue "able",,
 if my alasan tak blh pkai , SORRY..bkn x nk ikut ape disuruh, just nk berhati-hati, mane tahu kaki pun x blh sentuh,, coz i think that this is not darurat..  Anyway, thank sgt2 bg tugasan lain , haha kami kene jln itik..padan muke kan??
tak pe,kami kan positive thinking , so tade masalah , x penah puun,, *kata mulut..


then, mase buat radio, sorakan, wahh, like what our leader of my group said, our member is so sporting..all the boy back there , they can give out so  many idea, and I luv the part "I dont care" haha... even our sorakan damn blueekk,but part english tu,kami puas hati,, hehe


at the last,will miss this forever,insyaallah..kikiki  :)

2 comments:

hafis said...

as'kum...sorry kalau sy dan fasi2 lain telah membuat kan korang terasa ati...neway semua tu ada sebab....till we meet again

nur zalfa afra said...

haha its nothing and no problem..
da biase,, kikiki

till we meet again