Wednesday, February 9, 2011

tido same

cam tak cye je aku buang ko jauh2
tiap2 hari,tiap2 masa
aku mesti ngan ko,
blik kampung,pegi kedai,
TIDO pun,aku bawak ko,,
aku tak tau ar cam ne aku boleh sanggup
buat ko mcm ni
aku tau,bukan salah kau pun
and aku tak rase pulak,salah aku
tapi seyes,aku rindu gile kat kau
u are my good good good friend
for ever ever ever
SAYANG!!
sim card akuu!!!!
ntah la aku syg die sgt2
x snggup nk buang pun,
apatah lagi jadikan die cam ni
ni??
geram punye pasal,
pakwe Sim aku jdi mangsa...


4 comments:

nur zalfa afra said...

ni gambar sim aku,,bukan ciplak tau :"(

HaNTwO said...

telefonnya mane?? bagi pokcik ar :P

za petrelli said...

wau alif wau.. retak sampai camni skali

nur zalfa afra said...

hahaha.. enphone ade lagi,pak cik han,masok sim free dapat kat sklh,tp digi, x suke..hiihih

za petrelli:hihi nidah geram sangt, klu x,x sggup,sbb rmi no kwn,sbelom nk ptg2 tu pun lupe nk salin kat mane2..hahahha