Thursday, November 25, 2010

kesengalan jelas terserlah

klu tgk post aku sblom ni,, mmg aku puji abes novel die.. mmg best r kan.. jalan cite.. mmg mngagum kan,,, suke giler... cam x nk lepas kan cite tuh..
saje bce lmbat2 sbb malas bce cpat2 supaya x dduk rumah bosan2..

aq bce3,, syok abes...
 sampai perkataan S E L E S A I
seyes,, aku x sedar,, cite die dah hbis,, sbb cite die cam blom abis,, kowt,, 
bengkek thap gaban laa.. sumpah x nak bace " x sumpah pon sbenar nye" ( ade mse aku bce lahh novel die yg lain,,)
ahaha
 aku kutuk2 pon,, msih punya rasa hati..
korang,, aku saran kan supaya korg bce buku die,, cume jgn la bce smpai habis,, darah dok naek smpi kepala,, aku rase.. tegantong cam pesalah kene hukum,, dan akhir nya mati ... "tu la spe suh buat jenyah"

(00)
  ^

ni muke aku bengkek...

3 comments:

nur zalfa afra said...

nak bace sambungan die,, tp nk bce dari belakang,,tgk dulu,, kang tibe2 tegantong jugk,,, ade buku no3 ke ape ker,, skurg2nye da ready.. x de lah geram sgt.....sgt

Anis Hamizah said...

haha..cite mikhail aq agi bez..x trgntung..hehe..=D

nur zalfa afra said...

elehh... nak blagk r?? haha..